Hei, Olen Tuomas, kasvikauppa.fi:n ylläpitäjä, kehittäjä ja omistaja. Harrastan kasviakvaariota, ja esittelen harrastustani kasviakvaarioblogissani, johon voit tutustua osoitteessa http://kasviakvaario.blogspot.fi. Harrastan myös tietokoneohjelmointia, jonka ansiosta tämä sivusto on syntynyt. Akvaarioharrastukseni oheistuotteena syntyy kasveja karsittaessa laadukkaita kasvipistokkaita, joita myyn tämän sivun kautta.

Tämä sivu, jota nyt luet, on julkaistu toimintani läpinäkyvyyden lisäämiseksi ja mahdollisten epäilysten hälventämiseksi. Jos haluat tietää koko nimeni, saat sen selville Viestintäviraston http://domain.fi-sivulta syöttämällä "Tarkista onko verkkotunnus vapaa tai varattu"-kenttään "kasvikauppa.fi". Nimeni selviää myös jokaisen ostostapahtuman jälkeen, kun lähetän sinulle tilitietoni sähköpostilla maksua varten. Syy sille, etten julkaise koko nimeäni tällä sivulla on se, etten tahdo, että kasvikauppa löytyy oman nimeni perusteella Googlella ja muilla hakukoneilla.

Suomen lain mukaan arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa, jos vuosittainen myynti on alle 8500 €. Koska tämä raja alittuu, ovat myytävät kasvit arvonlisäverottomia. Koska arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa, ei ole tarvetta myöskään toiminimelle tai yritykselle. Kaupan osapuolina on siis kaksi yksityishenkilöä. Ilmoitan myyntitulot veroilmoituksessa verottajalle ja maksan niistä tuloveron, aivan kuten varsinaisesta ansiotyöstänikin. Eli homma pyörii parhaan ymmärrykseni mukaan kirjaimelleen lain mukaisesti :)

Kysyttävää tai kommentoitavaa? Minuun saa yhteyden spostilla tai aqua-web.fi-foorumin yksityisviestillä.

T: Tuomas (tekstiä päivitetty 8. maaliskuuta 2013)

Takaisin kauppasivulle